Резервирай личен готвач

Резервирай личен готвач

Имате ли повод за празнуване - рожден ден, годишнина от сватба, ново бизнес начинание? Искате ли да си поканите гости, без да е необходимо да се приготвяте цял ден?

Искате ли да празнувате в уюта на собствения си дом? Искате ли да се насладите на празника? Искате ли да имате повече време, което да споделите с вашето семейство и приятели, без да се притеснявате, кой ще напазарува и сготви?

Оставете подготовката на нас и празнувайте! Ние ще подготвим нещо ново, нещо празнично и много вкусно. Обяд, вечеря, следобеден брънч или чаено парти - в уюта на вашия дом - с личен готвач Деси Славчева и щипка таен аромат.


Услугата “Личен готвая” включва консултация относно менюто и бюджета за пазаруване, пазаруване вместо вас в рамките на договорения бюджет и приготвяне на подбраното меню във вашата кухня в рамките на 2-3 часа преди започване на събитието.

 

Според подбрания тип почерпка, тя може да бъде предварително подредена на празничната маса или елегантно пакетирана за почерпка в офиса.

 

 

 

 

 


Резервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвач
Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?