Подправките на живота

Подправките на живота

Представяме ви серията от авторски миксове на личен готвач Деси Славчева- "Подправките на живота". Подправките са душата на едно ястие! Притежават силата да трансформират!Тяхното използване е магия! Магия, която Деси усвоява от години...Магия, която тя споделя с вас! Всеки микс е баланс от аромати и текстури, които ще доведат до пълното отключване и освобождаване на вкусовете в ястието, което приготвяте! Нямате идея, за какво може да използвате подправките? Не се притеснявайте - личен готвач Деси Славчева помисли и за това! Всеки микс ще бъде изпратен с рецепта - създадена от нея, която да ви позволи лесно да приготвите ястието и в същото време да се насладите изцяло на подправките и приготвените с тях блюда! Миксовете са предназначени за домашна употреба и съдържат само естествени съставки, без консерванти и добавена сол или захар! Може да поръчате чрез мейл или чрез бутона резервирай!


Наличните миксове са: 

  • Пиги - микс подправки за печено свинско. "Пиги" е всичко онова, което не бихте сложили на печеното си свинско и всичко онова, което ще продължите да слагате, веднъж, след като я опитате! Палитра от вкусове - зелен пипер, анасон, фенъл, синап и портокал...Перфектният баланс за перфектното свинско! "Пиги" ще ви връхлети с лесна рецепта за печени свински пържоли. 
  • Градина - микс подправки за печени зеленчуци! Комбинация от кимион, ким, кориандър, черен пипер и риган. Подходяща за различни видове зеленчуци - морков, лук, цвекло, карфиол, броколи, брюкселско зеле, както и за картофи! Изчисти, нарежи, поръси и опечи! Позволете на "Градина" да разцъфти и във вашия дом, а тя ще ви се отблагодари с интересна рецепта! 
  • Наслука - микс подправки за печена риба.  Съчетание от дафинов лист, мента, лимон, босилек и естрагон! Пуснете късмета и във вашата кухня! "Наслука" пристига с рецепта за вкусна печена риба!
  • Морско дъно 1- най-добрият приятел на задушените скариди! Комбинация от млади връхчета копър, семена от копър, стрити сушени лимони и семена нигела! Морската вълна ще донесе и рецепта за вкусни задушени скариди. 
  • Морско дъно 2 - закачливата добавка към купа миди или задушен октопод! Комбинация от познатия ни девесил или лющян, сладък червен пипер, запечени семена кориандър и екзотичната реплика, наподобяваща вкуса на нашата чубрица, семена ажван. Втората приливна вълна ще донесе рецепта за вкусен октопод. 
  • Магия - микс подправки за домашен кекс. Комбинация от лавандула, чубрица, днинджифил и кориандър...Поръсете щипка "Магия" върху любимия си домашен кекс.


Подправките на животаПодправките на животаПодправките на животаПодправките на животаПодправките на животаПодправките на живота
Събиране с приятели Събиране с приятели
Събиране с приятели

Нямате специален повод, но вярвате, че добрите приятели са достатъчно основание за празник? Искате да се съберете с приятели просто ей така? Добрата храна е винаги повод компанията да се събере? 

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Превърни всеки празник в специално преживяване!

Празнична почерпка Празнична почерпка
Празнична почерпка

Превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости!