Подправките на живота

Подправките на живота

Представяме ви серията от авторски миксове на личен готвач Деси Славчева- "Подправките на живота". Подправките са душата на едно ястие! Притежават силата да трансформират!Тяхното използване е магия! Магия, която Деси усвоява от години...Магия, която тя споделя с вас! Всеки микс е баланс от аромати и текстури, които ще доведат до пълното отключване и освобождаване на вкусовете в ястието, което приготвяте! Нямате идея, за какво може да използвате подправките? Не се притеснявайте - личен готвач Деси Славчева помисли и за това! Всеки микс ще бъде изпратен с рецепта - създадена от нея, която да ви позволи лесно да приготвите ястието и в същото време да се насладите изцяло на подправките и приготвените с тях блюда! Миксовете са предназначени за домашна употреба и съдържат само естествени съставки, без консерванти и добавена сол или захар! Може да поръчате чрез мейл или чрез бутона резервирай!


Наличните миксове са: 

  • Пиги - микс подправки за печено свинско. "Пиги" е всичко онова, което не бихте сложили на печеното си свинско и всичко онова, което ще продължите да слагате, веднъж, след като я опитате! Палитра от вкусове - зелен пипер, анасон, фенъл, синап и портокал...Перфектният баланс за перфектното свинско! "Пиги" ще ви връхлети с лесна рецепта за печени свински пържоли. 
  • Градина - микс подправки за печени зеленчуци! Комбинация от кимион, ким, кориандър, черен пипер и риган. Подходяща за различни видове зеленчуци - морков, лук, цвекло, карфиол, броколи, брюкселско зеле, както и за картофи! Изчисти, нарежи, поръси и опечи! Позволете на "Градина" да разцъфти и във вашия дом, а тя ще ви се отблагодари с интересна рецепта! 
  • Наслука - микс подправки за печена риба.  Съчетание от дафинов лист, мента, лимон, босилек и естрагон! Пуснете късмета и във вашата кухня! "Наслука" пристига с рецепта за вкусна печена риба!
  • Морско дъно 1- най-добрият приятел на задушените скариди! Комбинация от млади връхчета копър, семена от копър, стрити сушени лимони и семена нигела! Морската вълна ще донесе и рецепта за вкусни задушени скариди. 
  • Морско дъно 2 - закачливата добавка към купа миди или задушен октопод! Комбинация от познатия ни девесил или лющян, сладък червен пипер, запечени семена кориандър и екзотичната реплика, наподобяваща вкуса на нашата чубрица, семена ажван. Втората приливна вълна ще донесе рецепта за вкусен октопод. 
  • Магия - микс подправки за домашен кекс. Комбинация от лавандула, чубрица, днинджифил и кориандър...Поръсете щипка "Магия" върху любимия си домашен кекс.


Подправките на животаПодправките на животаПодправките на животаПодправките на животаПодправките на животаПодправките на живота
Специална вечеря Специална вечеря
Специална вечеря

Впечатлете гостите! 

Очаквате специални гости или бизнес партньори? Искате да поднесете концпетуална вечеря, която да впечатли всички около масата? Искате да изненадате някой специален човек? 

Събиране с приятели Събиране с приятели
Събиране с приятели

Нямате специален повод, но вярвате, че добрите приятели са достатъчно основание за празник? Искате да се съберете с приятели просто ей така? Добрата храна е винаги повод компанията да се събере? 

Празнична почерпка Празнична почерпка
Празнична почерпка

Превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости!